Bästa vikarie!

Slut på helgen och jobbet kallade i morse igen, jobbade 8:30-17 på Leka Lära idag.. en förskola jag trivs som fisken i vattnet på och det gör mig super glad att jag dom kommande tre veckorna har blivit bokad på jobb där! :) Underbart! Fast jag måste endå säga att pricken över i:et var idag när en av personalen säger till en förälder.. "Det här är våran bästa vikarie, henne håller vi hårt i!" Det gjorde verkligen min dag och fick mig att sträcka lite extra på mig och få veta att jag gör ett bra jobb! :) För övrigt så har maj månad inte ens börjat och hela månaden är fullbokad med jobb redan, underbart för en liten timvikare som jag! ;)Imorgon kommer pappa och syster hit efter jag slutat jobbet, ska bjusa dom på lite käk och umgås lite! :) Trevligt!Just nu ligger jag bara i soffan och ska snart förflytta mig till sängen, klockan ringer redan halv sex imorgon.. och skönhetssömnen behövs! :) Hoppas ni haft en bra dag! ♥ Natti!

Mysig förmiddag!

Oj, vad den här veckan har gått fort! :)
Trots två lediga dagar så känns det i varje fall inte som om man hinner allt man vill men det är väl så att man måste prioritera vad som är viktigast, även om jag önskar att dygnet hade haft några timmar till! ;)
 
Vaknade upp till underbart vårväder i morse, redan klockan halv nio slog jag upp ögonen och det minsann är inte alls vanligt i den här frökens liv och jag minns inte själv när jag vaknade pigg och utvilad redan då! :) Det är dock riktigt skönt att komma upp i tid, vi har hunnit med lite handling, varit till Rutbo Handelsträdgård och sen njutit av solen och grillat korv i Jularbo.. en riktigt mysig förmiddag med andra ord! :) Ikväll står det återigen grilling på menyn men denna gång ska vi grilla kött som vi lagt i egengjord marinad, får se hur det smakar och hoppas på att det blir mumsigt! :) 
 
 
Nu ska jag nog passa på att njuta lite till av solen på balkongen innan den försvinner runt husknuten, hoppas ni har en mysig dag i det härliga vårvädret! :) Kram!
 
 
 

Äntligen!

Att den här veckan har känts långt är det verkligen inget snack om, känns som det varit sirap i klockan och dagarna har gått sjukt sakta.. att jag varit resurs på en helt ny förskola gör nog sitt, så ingen är nog gladare än jag att det äntligen blev fredag och två dagars ledigt väntar! :)

Fick sluta redan klockan elva idag, hör verkligen inte till vanligheten men skönt att sluta tidigt för en gång skull! :) Har nyss ätit en god fläskfilepasta med världens bästa och myst i soffan framför Lets dance, nu funderar jag faktiskt på att dansa till sängen.. är sjukt trött och känns som jag varit det hela veckan.. konstant trötthet, kan man lida av det?! För då gör nog jag det, skulle lätt kunna sova mig genom dagarna! Eller så är det dom där nedrans pillrena jag måste stoppa i mig?! Ja, vem vet.. trött är jag alla fall!

Har inga planer för helgen, vilket känns skönt att bara ta helgen som den kommer.. nej, nu ropar sängen på mig! :) Nattinatt! ♥


Slut på helgen!

Så var den här helgen till ända, tycker att helgerna går alldeles för fort..

Kvällen har tillbringats i soffan, just nu kikar jag på Maria Wern med Siri som sällskap eftersom världens bästa åkt till jobbet. Ska väl ta och dansa till sängen snart eftersom jobbet kallar igen imorgon, startar dock veckab med ett kortpass 12:30-16:45.. så ska väl egentligen inte klaga! ;)

Förövrigt har jag inte alls så mycket planerat kommande vecka, får se om det ramlar in lite mer jobb och att vädret blir soligt så man kan komma ut och gå lite grann! :)

Nej ska kika klart på Maria Wern sen dansa till sängen! Så natti på er! :) ♥







Resor!

 För ungefär två veckor sedan var jag och världens bästa på våran första resa tillsammans, vi åkte på en weekend till Prag och jag är redan sugen att planera nästa resa! :) Även fast vi kanske valde en dålig tidpunkt att åka dit, då det blåste kallt och var rätt kallt där så var det himla mysigt att komma iväg och det fanns en hel del att se! :)
 
Eftersom varken jag eller Andreas är några soldyrkare så är tycker jag att det är roligare att åka till ställen där det finns mycket att uppleva och se, som Prag då till exempel eftersom det finns massa olika gamla saker att se och en hel del museum att besöka! :)
 
Jag är sugen att planera nästa resa redan faktiskt, fast eftersom sommarjobb och planer på intensivkurs till körkortet är planerat så får det bli till sensommaren/hösten.. har ni några bra resmål?! :) Jag skulle faktiskt bara kunna tänka mig att åka till Prag igen, fast som sagt när det är lite varmare men samtidigt skulle det självklart vara kul att se något nytt! :)
 
Nog om resor, man kan ju i varje fall drömma sig bort lite grann! Får väl helt enkelt se framemot våran weekend i Linköping med Anna & Johan i början av maj till och börja med! ;)
 
Några bilder från min instagram, från våran Prag resa! :)
 
 
 
 
 
 Förövrigt bokade jag något alldeles nyss som jag verkligen har sett framemot länge och efter som deklarationen innehöll en del slantar att få tillbaka så har jag äntligen bokat en intensivkurs så efter sommarjobbet så blir det intensivkurs och så ska jag väl äntligen få det där efterlängtade körkortet! :) Alltid kul att ha något att se framemot, det gör att dagarna går fortare! :)

Saknaden blev för stor! :)

Ja, så är det faktiskt.. har saknat att blogga lite och kände att min gamla blogg hade gjort sitt, så ny har jag startat en ny som jag kommer skriva i när lusten att knåpa ihop ett inlägg finns! :) 

Så vad har hänt i mitt liv sen sist.. ja, jag har pluggat klart till undersköterska och efter allt slit så är det faktiskt riktigt skönt att det är över och med bättre betyg än jag förväntat mig så är jag super nöjd! :) Men eftersom inte jobben som undersköterska växer på träd här i krokarna så är jag timvikarie inom barnomsorgen tillsvidare, tills det rätta jobbet dyker upp eller jag kanske bestämmer mig för att plugga vidare. Ja, för tro det eller ej men jag har faktiskt blivit riktigt sugen på att läsa till sjuksköterska och det trodde jag aldrig men det här har gett mig mersmak.. så kanske lika bra att ta tjuren vid hornen och söka?! Nja, det får vänta lite! :)

Förövirgt har jag länge funderat på vad som ska få dekorera våra väggar här hemma, då det är ganska tomt över allt .. sjukt svårt att hitta något fint att sätta upp men nu tror jag alla fall att jag har hittat något som ska få pryda väggen i hallen ovanför byrå! :)

  

Fina budskapstavlor, här ifrån! :) Vad tycker ni?

Det är kanske dags att göra någon nytta idag, hela veckan har jag k'änt mig så himla trött och slut och efter nattens tolv timmars söm borde jag känna mig piggare men icke.. nu har jag nog sovit för mycket istället! ;) Så nu ska jag försöka ruska liv i mig själv och ta en vals med dammsugarn och förbereda kvällens middag! 

 

Ha de bra så länge! :)